Katja Kannonlahti, radiotoimittaja

Katja oli ihan tavallisen perheen tavallinen tytär. Lukiosta päästyään hän lähti Jyväskylään opiskelemaan puheviestintää, suomea ja aikuiskasvatusta. Jyväskylästä Vaasaan Katja lähti, koska halusi laajemman näkökulman viestintään. Mielenkiintoiset vaihto-ohjelmat ulkomaille olivat myös yksi syy. Alunperin tarkoitus oli viipyä täällä vain vuosi.

Katja pääsi sinne minne halusi eli ulkomaille. Syksyllä 1993 hän lähti syyslukukaudeksi San Franciscoon opiskelemaan yritysviestintää. Sen jälkeen Katja viipyi taas jonkin aikaa Vaasassa, kunnes tie vei Saksaan. Kirjoilla Vaasassa hän oli kaikkinensa noin 5 vuotta, mutta itse kaupungissa hän vietti vain noin pari vuotta.

Katkonaisuus aiheutti sen, että mihinkään järjestötoimintaan Katjan oli turha lähteä. Tämä ei kuitenkaan estänyt häntä elämästä täysipainoista opiskelijaelämää, jonka ansiosta syntyi paljon arvokkaita kontakteja.

Katja ei vielä tänäkään päivänä tiedä varmasti, mikä hänestä tulee isona. Siksi olikin luontevaa valita sivuaineiksi kielet, koska niitä lukiessa tosiaan oppii ja samantasoinen opetus opiskelun jälkeen maksaa maltaita.

gradu ja töitä

Jutun alku

Sisällys