Uutiset & tapahtumat

Harjoitukset

Kuoro on kesätauolla

Harjoitukset jatkuu taas syksyllä, tervetuloa mukaan silloin!

Kuoro

Vaasan ylioppilaskuoro on sekakuoro, jonka riveissä on vaihtelevasti 10-18 laulajaa. Laulajista suurin osa on nuoria vaasalaisia korkeakouluopiskelijoita. Vaasan ylioppilaskuoro on tarkoitettu nuorille aikuisille. VYK esittää niin kotimaista kuin ulkomaistakin musiikkia eri aikakausilta aina keskiajalta nykypäivään. Ohjelmisto painottuu perinteiseen- sekä moderniin kuoromusiikkiin kansanmusiikki-vivahteilla.

Esiinnymme muutaman kerran sekä syys- että kevätkaudella omissa konserteissamme ja silloin tällöin teemme myös yhteistyötä muiden kuorojen tai orkestereiden kanssa. Esiintymiset vaihtelevat aina iltalaulelmista mahtipontisiin kirkkokonsertteihin. Kuoron vuosi huipentuu yleensä toukokuussa järjestettäviin Vaasan kuorofestivaaleihin, joissa olemme usein esittäneet suurempia teoksia yhdessä muiden kuorojen kanssa. Teemme myös kuoromatkoja eri puolille Eurooppaa sekä vietämme aikaa yhdessä mm. jäseniltojen, grillijuhlien tai karaoken merkeissä.

Harjoittelemme syys- ja kevätkauden aikana aina maanantaisin klo 18-20:30 Vaasan yliopiston päärakennuksessa Tervahovissa. Tämän lisäksi järjestetään ylimääräisiä harjoituksia esiintymisten yhteydessä.

Tule mukaan laulamaan!

Tilaa meidät esiintymään

Haluatko meidät esiintymään?

Kuorolaulu piristää aina mukavasti tunnelmaa! Olemme esiintyneet esim. pikkujouluissa, akateemisissa tilaisuuksissa, yritys- ja perhejuhlissa.
Räätälöimme ohjelmiston ja kokoonpanon juuri tarvitsemaanne tilaisuutta varten.

Älä siis pelkää ottaa yhteyttä.
tiedotus@vyk.fi
©2023 Vaasa Ylioppilaskuoro. All rights reserved. Web Design by Joakim