Uutiset & tapahtumat

Harjoitukset

Maanantaisin klo 18:00-20:15

Kuorofestivaalit

Tule kuuntelemaan ilmaisia kuorofestivaalikeikkojamme!

9.5. Ernst klo 20:00
10.5. Rewell Center klo 15:45
11.5. Espen klo 13:20

Ensitahdit kesälle -yhteiskonsertti

Su 5.5.2024 klo 17:00, ravintola Mama's Kitchen

VYK ja Sekakuoro Sirpaleet yhdistävät voimansa kevätkonsertissa, jossa kuullaan niin keväisiä tunnelmia japanilaisilla ja moderneilla lauluilla kuin suomensukuisten ja eurooppalaisen musiikkiperinnön tahteja!

Kuoro

Vaasan ylioppilaskuoro on sekakuoro, jonka riveissä on vaihtelevasti 10-18 laulajaa. Laulajista suurin osa on nuoria vaasalaisia korkeakouluopiskelijoita. Vaasan ylioppilaskuoro on tarkoitettu nuorille aikuisille. VYK esittää niin kotimaista kuin ulkomaistakin musiikkia eri aikakausilta aina keskiajalta nykypäivään. Ohjelmisto painottuu perinteiseen- sekä moderniin kuoromusiikkiin kansanmusiikki-vivahteilla.

Esiinnymme muutaman kerran sekä syys- että kevätkaudella omissa konserteissamme ja silloin tällöin teemme myös yhteistyötä muiden kuorojen tai orkestereiden kanssa. Esiintymiset vaihtelevat aina iltalaulelmista mahtipontisiin kirkkokonsertteihin. Kuoron vuosi huipentuu yleensä toukokuussa järjestettäviin Vaasan kuorofestivaaleihin, joissa olemme usein esittäneet suurempia teoksia yhdessä muiden kuorojen kanssa. Teemme myös kuoromatkoja eri puolille Eurooppaa sekä vietämme aikaa yhdessä mm. jäseniltojen, grillijuhlien tai karaoken merkeissä.

Harjoittelemme syys- ja kevätkauden aikana aina maanantaisin klo 17:30-20:15 Vaasan ammattikorkeakoululla, auditoriossa C1146. Tämän lisäksi järjestetään ylimääräisiä harjoituksia esiintymisten yhteydessä.

Tule mukaan laulamaan!

Tilaa meidät esiintymään

Haluatko meidät esiintymään?

Kuorolaulu piristää aina mukavasti tunnelmaa! Olemme esiintyneet esim. pikkujouluissa, akateemisissa tilaisuuksissa, yritys- ja perhejuhlissa.
Räätälöimme ohjelmiston ja kokoonpanon juuri tarvitsemaanne tilaisuutta varten.

Älä siis pelkää ottaa yhteyttä.
tiedotus@vyk.fi

Postiosoite: Puuvillakuja 8, 65200 Vaasa

©2024 Vaasa Ylioppilaskuoro. All rights reserved. Web Design by Joakim