4 ANNOSTA
AINEKSET:
- 1ruukku jääsalaattia
- 1 pieni (50 g) punasipuli
- 1 prk (365 g) fetajuustoa
- 1-1,5 dl kivettömiä vihreitä ja mustia oliiveja
- 1 (120 g) porkkana
- 1⁄2 rs (à 500 g) tummia viinirypäleitä
- 2 dl saksanpähkinöitä
KASTIKE:
- 2 rkl extra neitsytoliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl oreganoa
- ripaus mustapippuria
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
1. Revi salaatit vadille. Pese viinirypäleet ja halkaise oliivit.
2. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
3. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
4. Asettele kasvikset vadille.
5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatille.
6. Paloittele feta ja rouhi pähkinät karkeasti. Lisää ne salaatin päälle.